Asociacioni i bizneseve kosovare

Error
  • Error loading feed data.

Bizneset Kosovare

Bizneset Kosovare

Platforma BiznesKosova, është një platformë e cila i është vënë në mbështetje bizneseve që operojnë në Kosovë dhe atyre që tentojnë të hynë në tregun Kosovar. Kjo platformë siguron një bazë të mirë të promovimit të bizneseve kosovare, të ndërtimit të bashkëpunimeve dhe njohjeve, të organizimit të kontributeve të biznesit kosovar për të përmirësuar klimën e biznesit dhe për të sjellë gjithashtu deri tek një mjedis konkurues.

Mjedisi përpos që duhet të jetë konkurues, bashkëpunimi nga afër dhe koordinimi i kontributeve të biznesit sjell edhe deri tek konkurenca fer. Kjo platformë siguron një mundësi të mirë edhe për investitorët e huaj të cilët mund të gjejnë partnerët e tyre konform indsutrisë dhe kapacitetit operues të bizneseve. Gjithashtu kjo platformë mund të jep informacion të konsiderueshëm për të përcjell trendet e bizneseve qoftë për institucionet, bizneset, asociacionet e tjera dhe qytetarët.

Portali bizneskosova.com është një listë teknologjike e bizneseve, por përveç që është listë, ajo njëherësh ofron edhe shumë informacione dhe publikime që mund të ndihmojn në avancimin e proceseve drejt një afarizimi modern dhe bashkëkohor.

Kjo platfomë është ndërtuar dhe funksionon me planifikimin dhe mbështetjen e organizatës "Balkan Promotion" si dhe mbështetjen e vet bizneseve.

 

ASK-LOR N.T.SH

ASK-LOR N.T.SH

Udheheqjen e kontabilitetit , Revizione e biznesit.

Fondi Slloveno-Kosovar i Pensioneve

Fondi Slloveno-Kosovar i Pensioneve

Në faqen e Fondit mund të gjeni informata të shumta dhe të dobishme mbi sistemin pensional në Kosovë

STRATEGJIA E ZHVILLIMIT TË NVM-ve

A flexible and powerful content application builder to manage your content

 

Më shumë se 99% e ndërmarrjeve në Kosovë janë NVM.  Strategjia për NVM-të është për një periudhë pesëvjeçare nga 2012 në...

 

Ndermarrjet e vogla & mesme

Web based Time Tracking Solution for Joomla! 1.5 focused on simplicity

Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, kuptimi dhe roli i tyre në ekonomi...

Mbeshtetur nga

Balkan Promotion

Na ndiqni

Twitter Facebook flickr RSS-Feed

Na kontaktoni

BiznesKosova
Balkan Promotion

Kalabri, Ku-2, K5/4 10000 Prishtinë
Kosovë

Telephone: +37745-655-455

eMail us