Asociacioni i bizneseve kosovare

Error
  • Error loading feed data.

Sanitari

Sanitari

Ben Com

Ben Com

Prodhojmë produkte te dimensioneve dhe llojeve te ndryshme për banjo nga poliesteri sipas standardeve Europiane. 
Përparesi e produkteve tona është kualiteti, shpejtësia, serioziteti, përvoja dhe garancioni.

Iliria

Iliria

Bën prerjen dhe përpunimin e pllakave me makina kompjuterike të teknologjisë së fundit. Gjithashtu bën furznizimin me materiale për kuzhina si: Iverpllaja, Postforming, Softforming, tabela, lavaman, bater, ABS dhe PVC etj

JYSK

JYSK

Shtrat, Banjo, Shtëpi dhe Kopsht.

KERASAN

KERASAN

Veprimtaria jonë me lëminë e sanitarisë ka filluar qysh në vitin 1994. Të gjitha aktivitetet tona janë realizuar nën emrin SIGMA.
Në vitin 1999 me kapacitete të shtuara dhe me një staf më të madh kemi vazhduar aktivitetin tonë me emrin e ri, KERASAN, që qëndron për keramikë dhe sanitari.

ARAL electric

ARAL electric

Perfaqesi tregtare me shumic e materialeve elektrike, hidrosanitare, dyerve industriale, mjeteve per prerje dhe shpim te mermerit dhe metaleve. 

Instalimi i rrjetit elektrik dhe mirembajtja e makinave industriale dhe shtepiake.

Artafi

Artafi

Ndërmarrja ‘Artafi’ nga Gjakova ju ofron pllaka qeramikë të cilësisë së lartë nga prodhuesit më të famshëm siç janë kompanitë ‘Keros’, ‘Emigres’ si dhe ‘Aranda’ që garantojnë dekorim dhe qëndrueshmëri maksimale.

ARTI

ARTI

Arti Export Import gjendet në magjistralen Ferizaj Gjilan më saktsisht n fshatin Pozheran . 
Punojm dhe furnizojm : Keramik , Ujë sjells ,Senitari , Ekektro , Nxemje qendrore dhe Kanalizim ..

Fortesa

Fortesa

Shitësit tanë profesinalë do ju ndihmojnë ne perzgjedhjen e mallit qe do te ju ploteson shijen dhe kerkesat tuaja qe te keni nje ambient te mire dhe te ngroht familiar

Hana - Tex

Hana - Tex

Ndërmarrja Tregtare prodhuese Hana – Tex nga Shtimja është themeluar në vitin 2000 dhe prodhon vaska, tush vaska, pishina, guaca (wc), lavamana, branik, akrryl si dhe poliester, të gjitha këto të garantuara për cilësi.

Lido

Lido

Posedojm material per ndertim dhe mirmbajteje te pishinav

STRATEGJIA E ZHVILLIMIT TË NVM-ve

A flexible and powerful content application builder to manage your content

 

Më shumë se 99% e ndërmarrjeve në Kosovë janë NVM.  Strategjia për NVM-të është për një periudhë pesëvjeçare nga 2012 në...

 

Ndermarrjet e vogla & mesme

Web based Time Tracking Solution for Joomla! 1.5 focused on simplicity

Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, kuptimi dhe roli i tyre në ekonomi...

Mbeshtetur nga

Balkan Promotion

Na ndiqni

Twitter Facebook flickr RSS-Feed

Na kontaktoni

BiznesKosova
Balkan Promotion

Kalabri, Ku-2, K5/4 10000 Prishtinë
Kosovë

Telephone: +37745-655-455

eMail us